top of page
IMG_3987.jpg

ZATERDAG 29 APRIL

Op Zaterdag 29 april organiseren we in voorbereiding op het weekend van 10 en 11 juni een extra open dag 'beachsporten'. Kom kennis maken met de leukste beachsporten en speel zelf mee. Dit is een middag waar iedereen zelf kan komen sporten en spelen. 

Er is geen specifieke (kinder) begeleiding, maar we spelen graag een potje met je mee of geven uitleg over verschillende sporten en spellen. 

Kom met een team, of kom alleen.

Datum: Zaterdag 29 april

Tijd: 13.00 - 16.00 uur 

Let op: Wij doen GEEN begeleiding of opvang van kinderen. U kunt wel ZELF met uw kinderen gezellig meedoen of ze onder uw toezicht laten spelen. 

 

WAT KUN JE ZOAL DOEN?

Er zijn verschillende sporten en spellen te spelen. Sommige moet je samen doen, dus neem gerust je vrienden of vriendinnen mee voor een middagje sport- en spel aan het water. Niet iedere sport is geschikt voor alle leeftijden. De sporten (en spellen) zijn ook puur om kennis te maken met de beachsport. We hebben geen begeleiding (voor kids) maar leggen wel graag alles aan je uit en waar mogelijk en met voldoende mensen spelen we een potje! Ben je met 4 personen? Dan kun je vrijwel alle spellen en sporten prima spelen! 

AANMELDEN

Aanmelden voor deze dag is niet nodig. Wij staan er hoe dan ook! Kom gerust naar de Zomerkade. We staan aan het einde van het strand/zomerkade (bij de 2 permanente beachvolleyball velden) opgebouwd vanaf 13.00 uur.

Vragen: info@summerbeachlife.nl

bottom of page