top of page

Kalender Summer BeachLife 2023 bekend

Arnoud Wildschut

20 mrt. 2023

Summer BeachLife opent met nieuwe website en toernooikalender 2023

Het beachvolleybal seizoen staat weer voor de deur en het wordt een volle beachvolleybal zomer! Op maandag 3 april gaan de inschrijvingen open voor "Summer BeachLife" (SBL). 13 weekenden lang, van 27 mei t/m 20 augustus kun jij meedoen aan een van de recreatieve beachvolleybal toernooien van het alom bekende circuit (since 1992). Op 7 verschillende locaties, Scheveningen, Huizen, Lemmer, Ameland, Hoek van Holland, Wijk aan Zee en Kijkduin wordt het evenement opgebouwd.


Naast het recreatieve beachvolleybal host het evenement overal de Nationale Beach Competitie 3e divisie en op verschillende locaties ook de 2e, 1e en topdivisie. Als klap op de vuurpijl zijn er twee combinaties met een NK. Te weten het NK Jeugd in Hoek van Holland en het NK Senioren in Scheveningen.

 

Summer BeachLife is de nieuwe eventnaam van het Summer BeachLife Volleybal Circuit. Korter, krachtiger, maar met name breder inzetbaar. Summer BeachLife staat voor een dagje genieten aan het strand met gelijkgestemden. Recreatief beachvolleybal is de basis. Dat wil zeggen dat het evenement voor iedereen van beginner tot redelijk niveau bij ons kan meedoen. Meedoen is voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de Nevobo. Speel mee met je vrienden, teamgenoten of collega's. Wil je meer? Neem dan deel aan de Nationale Beach Competitie (NBC).

 

Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de laatste hand te leggen aan de nieuwe "Summer BeachLife" website. Derhalve kunnen we je al informeren over een aantal nieuwe zaken dit seizoen:


·        Het inschrijfgeld wordt voor alle categorieën 35,00 euro (2x2 & 4x4).

·        We bieden in totaal 12 verschillende beachvolleybal categorieën PER DAG aan.

·        2x2 heren|dames|mix op de niveau's hoog|midden|laag.

·        4x4 heren|dame mix op recreatie niveau.

·        Ameland is in het weekend van 24 en 25 juni terug in de kalender.

·        We hebben een aantal "special events' waaronder een "Summer BeachLife - Finals".

·        Alle locaties Nationale Beach Comptitie (NBC) 3e divisie dames en heren.

·        Voor alle nummers 1-2-3 van het Summer BeachLife Circuit zijn er dagprijzen.

·        Summer BeachLife ranking komt terug.


Vanaf dit seizoen wordt het Summer BeachLife evenement georganiseerd door Stichting Summer BeachLife in samenwerking met de Nevobo. Drijvende (beach) krachten achter Summer BeachLife zijn Annely van Overeem en Arnoud Wildschut welke het circuit al mede georganiseerd hebben in de periode 1998 - 2011 en zijn daarnaast geen onbekenden in de beachsportwereld.


Voor aanmeldingen kun je vanaf 3 april terecht op de website www.summerbeachlife.nl. Voor vragen, mail naar info@summerbeachlife.nl.

bottom of page