top of page

Get to know it all about Ameland 2024!

Thanks for your e-mail, we'll be back to you soon!

Ameland (12).jpg

AMELAND GOES BIIIIG! 

AMELAND

29 & 30 juni 2024

Owowow wat voelt dat als lang geleden! In het 5e weekend, tradioneel het laatste weekend van juni zijn we na 3 jaar afwezigheid weer terug op het prachtige waddeneilend AMELAND! Wij kunnen niet wachten jullie allemaal weer te begroeten onderaan strandpaviljoen The Sunset. We gaan er weer een feestje van bouwen. Hou komende tijd de socials en de website in de gaten voor extra updates.   

Toernooien Ameland

TOERNOOIEN OP AMELAND

GOOD TO KNOW - AMELAND

Ameland is terug van weggeweest! In mei en juni 2023 wordt het strand van Ameland weer voorzien van een nieuwe laag zand. Dat is ook hard nodig want het strandpaviljoen staat letterlijk in het water. Rijkswaterstaat zal half juni klaarzijn waarbij wij vervolgens de beachvelden weer kunnen opbouwen bij The Sunset. Op Ameland werken we nauw samen met verschillende partijen en partners waarover we jullie de komende maanden zullen informeren. Naast een (bijna) complete beachvolleyball competitie bieden we ook voor het eerst een recretie beachtennis toernooi aan op het eiland. De komende maand komen we meer updates over alle activiteiten en speciale Ameland informatie. 

Beachvolley-festival-2023 Promo Affiche.webp
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Check de line up en bestel je tickets online! 

programma_beachvolleybal_a31024_1.jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Ameland is het 4e Waddeneiland en ligt in een Natura 2000 gebied. Dat betekent dat wij (en jullie) rekening moeten houden een aantal zaken. Hierover informeren wij jullie in aanloop naar het evenement. Ook wij als organisatie willen een zo neutraal mogelijke footprint achterlaten. 

Ameland (27).jpg

ONZE PARTNERS OP AMELAND

bottom of page