top of page

Summer BeachLife

Partners

Bij Summer BeachLife geloven we in de kracht van samenwerking om het circuit naar een hoger niveau te tillen. Onze partners spelen een cruciale rol in het realiseren van onvergetelijke beachvolleybaltoernooien op de mooiste stranden van Nederland. Samen zorgen we voor een zomer vol sport, plezier en avontuur. Ontdek hieronder de geweldige partners die ons ondersteunen en bijdragen aan de ultieme beachvolleybalervaring!​

Ook partner worden? Bekijk hier de mogelijkheden!

Nexba

Nexba is een van onze trotse samenwerkingspartners. Kwaliteit staat bij Nexba centraal: ze gebruiken alleen de beste ingrediënten om drankjes te creëren die zowel gezond als heerlijk zijn. Daarnaast zetten ze zich in voor duurzaamheid gedurende het hele productieproces, van de inkoop van ingrediënten tot de verpakking van de producten. Nexba streeft ernaar hun ecologische voetafdruk continu te verkleinen.

 

Door voortdurend de grenzen te verleggen en te experimenteren met nieuwe ingrediënten en technieken, blijft Nexba unieke en spannende drankjes creëren die iedereen zal waarderen. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Screenshot 2024-06-11 at 13.02.13.png
IMG_20240213_112900.jpg

Cupffee

Cupffee biedt een duurzame oplossing voor de afvalproblematiek met hun biologisch afbreekbare wafelbeker. Iedere beker, gemaakt van natuurlijke granen, combineert smaak met milieuzorg. Het unieke productieproces genereert geen afval – alleen schone stoom en de geur van versgebakken koekjes. Alle restmaterialen worden hergebruikt in andere eetbare producten.

 

Sluit je aan bij de groene revolutie en geniet van een heerlijke, milieuvriendelijke ervaring! Wij zijn trots op deze duurzame partner en dragen graag ons steentje bij om het afvalprobleem op te lossen tijdens het Summer BeachLife Circuit.

Star Beachwear

We zijn trots op onze samenwerking met Star Beachwear, dé specialist in gepersonaliseerde beachvolleybalkleding. Of je nu singlets, shorts, dames tops, leggings of accessoires zoals sand socks en ballentassen nodig hebt, bij Star Beachwear vind je het allemaal. Met hun uitstekende service en betaalbare prijzen, zorgen ze ervoor dat je er stijlvol uitziet op het zand. Ontdek meer over hun geweldige collectie en mogelijkheden via hun digitale catalogus. Samen maken we de beachvolleybalwereld nog leuker en stijlvoller!

78715113-df26-4ce8-b390-bedaff789d82.jpg
Screenshot 2024-06-11 at 13.09.25.png

Get More Vits 

Get More Vits is onze innovatieve partner die iedereen helpt eenvoudig hun inname van vitamines te verhogen met smakelijke, fruitige en suikervrije producten. Ze staan bekend om hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid en zijn een real living wage werkgever. Met hun samenwerking met Ecologi planten ze bomen om hun koolstofuitstoot te compenseren, en via Water Unite dragen ze bij aan wereldwijde schoonwaterprojecten. Wij zijn trots op deze gezonde samenwerking en kijken uit naar een zomer vol vitaliteit en duurzaamheid samen met Get More Vits.

Costa Brava Volleybal Cup

We zijn verheugd om samen te werken met de Costa Brava Volleybal Cup, dé ultieme afsluiting van je indoor volleybalseizoen! Dit geweldige teamuitje vindt elk jaar in mei plaats aan de prachtige Costa Brava in Spanje. Een weekend vol volleybal, feest en gezelligheid wacht op jou. Wil je erbij zijn? Kijk dan snel op de website voor meer informatie en prijzen.

bottom of page