top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Alles wat je moet weten over het Inschrijfproces voor Summer BeachLife

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je in te schrijven voor een van onze fantastische beachvolleybaltoernooien! We hebben het inschrijfproces dit jaar verbeterd en eenvoudiger gemaakt door samen te werken met Tournify. Volg deze stappen om je plekje op het zand te reserveren en je voor te bereiden op een zomer vol sport en plezier!

 

Stap 1: Kies jouw Toernooi

Ga naar onze website en bekijk de lijst met toernooien. Je vindt hier alle informatie over de locaties en data. Van de prachtige stranden van Scheveningen tot het idyllische Ameland, er is voor ieder wat wils.

 

Stap 2: Ga naar de Inschrijfpagina

Heb je een toernooi gevonden dat je niet wilt missen? Klik dan op de inschrijfpagina van het betreffende evenement. Vanaf dit jaar verlopen alle inschrijvingen via Tournify, wat betekent dat de Nevobo-app niet meer gebruikt wordt voor inschrijvingen.

 

Stap 3: Inschrijven en Betalen via Tournify

Je wordt nu doorgestuurd naar Tournify. Hier vul je de benodigde gegevens in en rond je de inschrijving af door te betalen. Het proces is eenvoudig en snel, zodat je binnen no-time ingeschreven bent.

 

Stap 4: Download de Tournify App

Na je inschrijving is het tijd om de Tournify-app te downloaden. Deze app is essentieel voor alle deelnemers, omdat je hier je inschrijving kunt terugvinden en tijdens het toernooi alle belangrijke informatie krijgt. Zoek in de app naar Summer BeachLife en selecteer het toernooi waarvoor je je hebt ingeschreven.

 

Stap 5: Gebruik de Tournify App tijdens het Toernooi

In de app vind je onder 'Mijn Toernooien' je inschrijving terug. Hier zie je alle extra informatie over het toernooi, zoals het speelschema en de standen bij de verschillende niveaus. De app maakt het volgen van het toernooi en je eigen prestaties een stuk eenvoudiger.

 

Vragen?

Is alles duidelijk? Als je nog vragen hebt over het inschrijfproces of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@summerbeachlife.nl. We helpen je graag verder!

 

We kijken ernaar uit om je deze zomer te zien schitteren op het strand. Schrijf je snel in en maak je klaar voor een onvergetelijke tijd met Summer BeachLife!

 

27 views0 comments

Commenti


bottom of page