top of page
odd-fellow-y9gB3DU5ODA-unsplash.jpg

Beachsport Mania: Twee Weekenden in Hoek van Holland

Stap in de wereld van beachsport en laat je meeslepen door de opwinding van twee opeenvolgende weekends in het prachtige Hoek van Holland! Dit kustplaatsje staat klaar om jou te verwelkomen voor een onvergetelijk avontuur vol zand, zee en sport. Dit jaar strijken we neer op het Sportstrand van Hoek van Holland, waar we niet alleen recreatieve toernooien organiseren, maar ook de prestigieuze Nationale Competitie, inclusief de Topdivisie.


Weekend van 27 & 28 juli: Een Voorproefje van Hoek van Holland


Het eerste weekend in Hoek van Holland belooft een waar spektakel te worden. Op het uitgestrekte strand met zijn vele paviljoens zullen talloze beachvolleybal- en beachtenniswedstrijden plaatsvinden. Voor beachvolleybal zijn er verschillende niveaus beschikbaar, van beginners tot ervaren spelers, in categorieën voor heren, dames en gemengde teams.


En dat is nog niet alles! Hoek van Holland zal ook het toneel zijn voor de Nationale Competitie, met wedstrijden van de Topdivisie tot en met de derde divisie. Bereid je voor om te spelen naast de beachvolleybaltop van Nederland!


Beachtennis is ook een populair onderdeel van het strandfestijn en staat open voor recreatieve spelers van alle niveaus. Geniet van recreatieve toernooien voor heren, dames en gemengde teams op zowel zaterdag als zondag. En wie weet, misschien worden er ook wel extra activiteiten georganiseerd tijdens de week, zoals trainingen en clinics. Blijf op de hoogte via onze website voor meer informatie!Weekend van 3 & 4 augustus: Het Vervolg van de Beachsensatie


Het tweede weekend in Hoek van Holland belooft net zo spannend te worden als het eerste, zo niet spannender! Met nog meer beachvolleybal- en beachtenniswedstrijden op het programma, en mogelijk zelfs enkele verrassingsactiviteiten tijdens de week, is er altijd iets te beleven op het Sportstrand.Mis deze kans niet om deel uit te maken van de beachsport mania en sluit je aan bij het plezier op een van de meest bruisende beachlocaties van Nederland! Zien we je in Hoek van Holland?

6 views0 comments

Comments


bottom of page