top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

De Magie van Wijk aan Zee: Mis het Niet!

Het Summer BeachLife Circuit is weer in volle gang en na de succesvolle evenementen in Huizen, Ameland en Den Helder, is het aankomend weekend tijd voor Wijk aan Zee. Dit charmante kustplaatsje, met zijn brede zandstrand en gastvrije sfeer, biedt de perfecte setting voor een weekend vol beachvolleybal en beachtennis.


Wijk aan Zee, een verborgen parel aan de Noordzeekust, is de ideale plek voor strandliefhebbers en sportievelingen. Met een van de breedste zandstranden van Nederland, biedt het volop ruimte voor diverse beachsporten. De goede bereikbaarheid vanuit de regio Amsterdam en de ruime parkeergelegenheid maken het gemakkelijk voor deelnemers en toeschouwers om te genieten van alles wat dit evenement te bieden heeft.


Waar kan je je voor inschrijven?


Het Summer BeachLife Circuit in Wijk aan Zee belooft wederom een spektakel te worden. Er worden zowel 2x2 als 3x3 wedstrijden georganiseerd voor recreanten, en ook de derde divisie heren en dames zullen strijden op ons indrukwekkende CenterCourt. Naast het sportieve gedeelte, zorgen we voor een gezellige sfeer met muziek, een Beverage Bar en diverse activiteiten om iedereen te vermaken.


Beachclub Sunsea


Onze nauwe samenwerking met BeachClub SunSea voegt een extra dimensie toe aan het evenement. Deze sportieve beachclub, gelegen bij de centrale strandopgang, biedt deelnemers en toeschouwers een plek om te ontspannen en te genieten van heerlijke hapjes en drankjes. De ruime locatie en de gastvrije sfeer maken het de perfecte partner voor ons evenement.


Voor iedereen die van plan is om deel te nemen of te komen kijken, is Wijk aan Zee gemakkelijk te bereiken met de auto en biedt het voldoende gratis parkeergelegenheid bij het hotel en op de grasweide bij aankomst. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen van de actie!


Wees er snel bij!


Mis deze unieke ervaring niet en schrijf je nu in voor het Summer BeachLife Circuit in Wijk aan Zee! Of je nu een ervaren speler bent of gewoon wilt genieten van de sfeer en gezelligheid, er is voor ieder wat wils. Inschrijven kan tot de vrijdag voor het evenement om 15:00 uur. Wees er snel bij want vol = vol!


We kijken ernaar uit om samen met jou twee fantastische weekenden te beleven aan de prachtige kust van Wijk aan Zee. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van dit sportieve festijn!

24 views0 comments

Comments


bottom of page