top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Doe Mee met Onze Teamfoto Prijsvraag en Win Geweldige Prijzen!

We hebben iets tofs voor jullie in petto dit Summer BeachLife seizoen! Om de teamgeest te vieren en jullie creativiteit te belonen, organiseren we een fantastische wekelijkse prijsvraag.


Laat je creativiteit de vrije loop en stuur je leukste of meest creatieve teamfoto in om kans te maken op geweldige prijzen!


Hoe Doe Je Mee?

Het is heel eenvoudig om mee te doen:

  1. Stuur je leukste of creatiefste teamfoto in: Maak een geweldige foto met je team tijdens het Summer BeachLife Circuit. Het maakt niet uit op welke locatie je bent, zolang je team maar deelneemt aan het Circuit.

  2. Deel je foto online: Gebruik de hashtag #SBLTeamfotoChallenge en tag ons @summerbeachlife.nl in je post.

Hieronder wat ideetjes, wees vooral lekker creatief en gebruik je teamnaam als inspiratie. Of maak gebruik van attributen zoals een beachvolleybal, een beachtennisracket, het net, een schelp.
Voorwaarden:

  • De foto moet teamleden bevatten die deelnemen aan het Summer BeachLife evenement.

  • Per team mag slechts één foto per week worden ingezonden.

  • Inzendingen moeten uiterlijk vrijdag om 18.00 uur binnen zijn om mee te dingen voor de prijs van die week.


Wekelijkse Prijs:

Iedere week verloten we op zaterdag om 12.00 uur een replica van een Wilson-bal onder de inzendingen. De winnaar wordt bekendgemaakt op het toernooi en onze socials.


Hoofdprijs:

Aan het eind van het seizoen kiezen we als jury uit de 10 wekelijkse winnaars de meest creatieve foto. De hoofdprijs is een prachtige Illy koffiemachine ter waarde van €699,-!


Over de Hoofdprijs: Illy Koffiemachine

De X1 Anniversary Ground Coffee & E.S.E.-podmachine, ontworpen door Luca Trazzi, is een prachtige combinatie van verfijning en duurzaamheid. Met de melkopschuimer en de exclusieve portafilter kun je de kunst en rituelen van een meesterbarista perfect nabootsen. Dit is de ultieme prijs voor koffieliefhebbers!


Dus, waar wacht je nog op? Schiet dat plaatje en deel 'm online. We kunnen niet wachten om jullie creatieve foto's te zien.

23 views0 comments

Kommentare


bottom of page