top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Een groot bedankje aan onze vrijwilligers

Het succes van het Summer BeachLife Circuit hangt niet alleen af van de enthousiaste deelnemers, maar ook van de toegewijde vrijwilligers en crew die achter de schermen keihard werken. Hun inzet zorgt ervoor dat elk evenement soepel verloopt en dat alle deelnemers een geweldige tijd hebben. Maar wat houdt het eigenlijk in om vrijwilliger te zijn bij Summer BeachLife?


Vrijwilligers spelen een cruciale rol in de opbouw en organisatie van onze evenementen. Elk toernooi begint met het opbouwen van de beachvolleybalvelden en het inrichten van de containers, waar de wedstrijdleiding en de shop te vinden zijn. Daarnaast moet het CenterCourt worden opgebouwd, wat een echte blikvanger is voor het evenement.
Hoewel we een kleine vaste crew hebben, kunnen we vaak rekenen op de hulp van een fantastisch team van vrijwilligers van bijvoorbeeld volleybalverenigingen uit de buurt, of toppers die al eerder hebben geholpen. Hun taken variëren van het op- en afbouwen van velden, het helpen in de shop, tot fungeren als vliegende keep om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Dit vraagt om flexibiliteit en teamwork, maar de beloningen zijn groot. Niet alleen krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team, maar je draagt ook bij aan een evenement waar mensen van genieten.


Bedankt!!


We zijn ontzettend dankbaar voor alle vrijwilligers die hun tijd en energie steken in het Summer BeachLife Circuit. Zonder hun onmisbare hulp zou het niet mogelijk zijn om deze evenementen te organiseren. Hun inzet zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat zowel deelnemers als toeschouwers een onvergetelijke ervaring hebben.


Hoe Jij Kunt Helpen


Lijkt het je leuk om een zaterdag, zondag of zelfs een heel weekend te helpen bij Summer BeachLife? We zijn altijd op zoek naar extra handen! Of je nu wilt helpen in de shop, mee wilt werken aan het op- en afbouwen van velden, of als vliegende keep wilt fungeren, jouw hulp is meer dan welkom. Neem contact met ons op via info@summerbeachlife.nl en meld je aan als vrijwilliger.


Help ons om van Summer BeachLife een groot succes te maken en meld je aan als vrijwilliger. Samen maken we er een onvergetelijke zomer van aan de prachtige Nederlandse kust. We kijken ernaar uit om samen met jou deze sportieve evenementen tot een groot succes te maken!

27 views0 comments

Comments


bottom of page