top of page
odd-fellow-y9gB3DU5ODA-unsplash.jpg

Ontdek de Antwoorden op Je Brandende Vragen Over Summer BeachLife!

Ben jij klaar om deze zomer deel te nemen aan een spectaculair beachvolleybal- en beachtennisevenement? Voordat je jezelf en je team inschrijft, hebben we hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen over Summer BeachLife!


1. Wat kost deelname aan Summer BeachLife? De deelnamekosten variëren op basis van het aantal deelnemers en de duur van het toernooi. Voor beachvolleybal liggen de kosten tussen de €17,50 en €22,50 per persoon per speeldag. Voor beachtennis bedraagt het €35,00 per team.


2. Welk niveau past het beste bij mij? We begrijpen dat iedereen een andere speelstijl en ervaringsniveau heeft. Daarom bieden we diverse niveaus aan voor zowel beachvolleybal als beachtennis. Voor beachvolleybal hebben we de categorieën 'Hoog', 'Midden' en 'Laag'. De 'Hoog' categorie is vergelijkbaar met de eerste, tweede en derde divisie in Nederland en België, terwijl de 'Laag' categorie geschikt is voor startende en recreatieve spelers. Voor beachtennis hebben we zowel recreatieve als ranglijsttoernooien beschikbaar.


3. Zijn er rankingpunten te verdienen? Voor beachvolleybal worden er binnen Summer BeachLife geen rankingpunten meer toegekend. Echter, voor beachtennis zijn er wel ranglijstpunten beschikbaar voor KNLTB-leden.


4. Wat heb ik nodig om in te schrijven? Het inschrijfproces is eenvoudig! Je hebt slechts een geldig e-mailadres en telefoonnummer nodig. Inschrijven verloopt via onze website www.summerbeachlife.nl.


5. Tot wanneer kan ik inschrijven? Online inschrijven is mogelijk tot vrijdag 15.00 uur voor een weekendtoernooi en tot zaterdag 15.00 uur voor een zondagtoernooi. Voor degenen die zich later bedenken, is inschrijven op locatie ook mogelijk tegen een kleine extra vergoeding.


Wil je meer weten over inschrijving, niveaus, toernooidetails en andere veelgestelde vragen? Bekijk ons uitgebreide FAQ op onze website.

6 views0 comments

Comments


bottom of page