top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Ontsnap naar Ameland: Een Weekend vol Zon, Zee en Beachvolleybal!

Het is weer zover: op 29 en 30 juni 2024 staat AMELAND weer met KOEIENLETTERS in je agenda! Bereid je voor op een weekend vol sport, plezier en gezelligheid op dit prachtige Waddeneiland. En dit jaar wordt het extra speciaal, want we hebben een geweldige samenwerking met Roompot Vakanties op Vakantiepark Boomhiemke, waardoor jij kunt genieten van een onvergetelijk verblijf terwijl je deelneemt aan ons grootschalige beachvolleybaltoernooi met ruim 80 velden!


Een Onvergetelijk Weekend op Ameland


Op Ameland is het altijd feest! Met de zon op je gezicht, het zand tussen je tenen en de zilte zeelucht in je neus, ervaar je het ultieme vakantiegevoel in slechts drie dagen tijd. Bij aankomst op vrijdag weet je al dat het weekend te kort gaat worden. Daarom raden we aan om lekker tot maandag te blijven en zo in alle rust de boot weer terug te pakken!



Vakantiepark Boomhiemke: Een Oase van Rust en Plezier


Op Vakantiepark Boomhiemke beleef je een vakantie die je niet snel zult vergeten. Dit moderne familiepark biedt voor jong en oud eindeloos genieten. Terwijl de kinderen zich vermaken in de Kids Club of het overdekte zwembad, geniet jij van een heerlijk drankje op het terras. En wist je dat je fietsen kunt huren op het park om het eiland te verkennen?


Ontdek Ameland: Natuur, Cultuur en Avontuur


Het eiland Ameland heeft zoveel te bieden! Verken de pittoreske dorpjes zoals Hollum en Nes, waar je musea, oude kerken en diverse winkels vindt. Voor de avonturiers onder ons is er genoeg te beleven, naast beachvolleybal en beachtennis op ons evenement kan je ook parachutespringen, of ga het water op met een kajak. En vergeet niet te genieten van het nabijgelegen strand van Hollum, met zijn Blauwe Vlag als teken van schoonheid en veiligheid.



Schrijf Je Nu In voor Een Weekend vol Plezier op Ameland!


Mis deze kans niet om deel te nemen aan het Summer BeachLife toernooi op het prachtige Ameland en geniet tegelijkertijd van een onvergetelijke vakantie met Roompot Vakanties op Vakantiepark Boomhiemke. 


Schrijf je nu in en maak je klaar voor een weekend vol zon, zee en beachvolleybal op een van de mooiste plekjes van Nederland!

29 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page