top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Strandplezier begint hier: Inschrijvingen geopend voor Summer BeachLife!

Zet je zonnebril op, want de inschrijvingen voor het zomerse beachvolleybal- en beachtennisseizoen zijn officieel GEOPEND! 🌞🏐🎾


Ah, de zomer, de tijd van zonovergoten dagen, zand tussen je tenen en verhitte beachsportwedstrijden. Bij Summer BeachLife maken we ons klaar voor een spectaculair seizoen vol beachvolleybal, beachtennis en nog veel meer strandplezier. Dus, haal je strandlaken tevoorschijn, smeer je in met zonnebrandcrème en schrijf je snel in voor onze toernooien, want dit wordt een zomer om nooit te vergeten!


Wat staat er op het programma?

Dit jaar hebben we een indrukwekkende line-up van toernooien op de meest adembenemende locaties langs de Nederlandse kust. Van Huizen tot Scheveningen, van Ameland tot Den Helder, onze evenementen beloven een mix van sport, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen. Met meerdere weekenden vol actie en competitie, is er voor iedere beachsportliefhebber wel iets te beleven.


Beachvolleybal & Beachtennis

Voor de fervente beachvolleyballers en beachtennissers onder ons, bieden we een reeks toernooien aan die garant staan voor opwindende wedstrijden en spannende competities. Schrijf je in met je team en ervaar de opwinding van het spelen op de prachtige zandstranden van Nederland. En dit jaar heb je weer de keuze om je eigen teamnaam op te geven!


Andere Beachsporten

Maar wacht, er is meer! Naast beachvolleybal en beachtennis bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan andere beachsporten, zoals footvolley en beachbasketbal. Dus, als je van wat variatie houdt of gewoon zin hebt in een nieuwe uitdaging, dan zijn onze toernooien de perfecte gelegenheid om je skills te laten zien.


Waar wacht je nog op?

Of je nu een doorgewinterde beachsportprofessional bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit met vrienden, iedereen is welkom bij Summer BeachLife. Dus pak je strandspullen, verzamel je teamgenoten en schrijf je vandaag nog in voor een van onze toernooien. En wie weet, misschien ga jij wel naar huis met de felbegeerde titel van beachkampioen!


Mis de actie niet en verzeker jezelf van een plekje op het zonnige strand. Schrijf je nu in via onze website en maak je klaar voor een zomer vol sport, plezier en onvergetelijke momenten! 🏖️


Tot ziens op het strand!

63 views0 comments
bottom of page