top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Summer BeachLife is gestart!

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: Summer BeachLife ging van start in Huizen, met een sprankelend openingsweekend dat zelfs het wisselvallige weer wist te trotseren. Terwijl donkere wolken af en toe hun dreiging lieten voelen, brak de zon op momenten door, wat het strand en de beachvolleybalvelden een magische uitstraling gaf.


Op het strand, pal bij het kabbelende water, waren de velden perfect opgesteld voor een weekend vol beachvolleybal van recreatief tot divisieniveau. Spelers arriveerden vol verwachting, klaar om de strijd aan te gaan en te genieten van een heerlijke dag op het strand.


Wat meteen opviel, was de energie en de passie van alle deelnemers. Het weer mocht dan onvoorspelbaar zijn, maar dat weerhield niemand ervan om met volle overgave te spelen en te genieten van het samenzijn. De sfeer zat er goed in, mede dankzij de enthousiaste crew die de velden had opgebouwd met een glimlach die niet van hun gezicht week.


De donkere wolken boven ons leken geen effect te hebben op de stralende gezichten en de positieve vibes die overal voelbaar waren. Zodra het startsein werd gegeven, werd het strand gevuld met lachende gezichten, fanatieke spelers en toeschouwers die aanmoedigden vanaf de zijlijn.


Wat ons het meest bijblijft van dit weekend? Het gevoel van eenheid en saamhorigheid dat al binnen enkele uren onder onze crew van 8 ontstond. Van het opzetten van de velden tot het verwelkomen van deelnemers; samen voelden we direct dat dit een bijzonder seizoen gaat worden.


Een van de hoogtepunten? Zonder twijfel het moment dat een deelnemer met een brede glimlach bij de shop stond en uitriep: "Eindelijk zijn we weer begonnen!". Dat soort spontane uitingen van enthousiasme zijn waar we het voor doen.


En dan die grappige anekdote die ons nog steeds doet giechelen: we hebben pas na het weekend ontdekt hoe het koffieapparaat écht werkt. Een klein voorval dat ons eraan herinnert dat zelfs achter de schermen alles uiteindelijk op zijn pootjes terechtkomt.


De omgeving van Huizen, met zijn serene stranden en het bruisende leven rondom het evenement, zorgde voor een unieke setting. Een buurtbewoner was zelfs zo enthousiast dat hij besloot een brief naar de gemeente te sturen om permanente vlaggen op het strand voor te stellen. Het is hartverwarmend om te zien hoezeer mensen betrokken zijn bij zulke initiatieven.


De warme ontvangst van Cupffee, interessante clinics en trainingen door de week, en het geplande kinderfeestje geven ons nog meer redenen om uit te kijken naar wat er nog komen gaat.


De kop is eraf en we zijn klaar voor een seizoen vol sport, nieuwe ontmoetingen en onvergetelijke momenten op het zand. Benieuwd naar wat er nog meer op de planning staat? Blijf ons volgen voor updates en komende activiteiten. Foto's van de dag vind je in onze Facebook groep.

24 views0 comments

Comments


bottom of page