top of page
odd-fellow-y9gB3DU5ODA-unsplash.jpg

Verover de Zomer in Wijk aan Zee: Een Weekend vol Strandplezier!

We zijn terug in Wijk aan Zee op 13 & 14 én 20 & 21 juli 2024! Na een spetterende vorige editie, waarbij zelfs de wind ons niet kon tegenhouden, strijken we opnieuw neer bij BeachClub SunSea, met het CenterCourt voor de deur. Wijk aan Zee, een verborgen juweeltje aan de Noordzeekust, wacht op jou om te ontdekken.


Weekend van 13 & 14 en 20 & 21 juli

Beleef een weekend vol strandplezier en onvergetelijke momenten op het brede zandstrand van Wijk aan Zee. We bieden diverse strandactiviteiten aan, zodat er voor elk wat wils is:


  • Summer BeachLife Beachvolleyball 2x2: Van beginner tot semi-pro, er is een categorie voor elk niveau. Ga de strijd aan met andere teams en ervaar de opwinding van 2 tegen 2 beachvolleybal.

  • Summer BeachLife Beachvolleyball 3x3: Voor wie graag in een groter team speelt, bieden we gezellige 3 tegen 3 wedstrijden aan. Een perfecte manier om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken op het strand.

  • Nevobo Nationale Competitie: Voor degenen die klaar zijn om hun vaardigheden op nationaal niveau te testen, bieden we de 3e divisie voor heren en dames aan. Een kans om je talent te laten zien en te schitteren op het strand.

Naast beachvolleybal bieden we ook:

  • Summer BeachLife Beachtennis 2x2 recreatie: Een superleuke beachsport voor iedereen! Doe mee aan ons recreatieve beachtennistoernooi en geniet van de spanning en sensatie van het spelen op het zand.

  • Zaterdag: Heren & Dames

  • Zondag: Recreatie - MIXED


Vragen over de kosten en/of niveau's? Check onze veelgestelde vragen.


Praktische Informatie: Wijk aan Zee


Wijk aan Zee is gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio Amsterdam en biedt voldoende parkeergelegenheid bij de centrale parkeerweide en bovenop de duin naast het hotel in verbouwing. Onze samenwerking met BeachClub SunSea garandeert dat je de hele dag door kunt genieten van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes aan het CenterCourt. En met gratis parkeermogelijkheden en een geweldige strandkwaliteit van 8, biedt Wijk aan Zee alles wat je nodig hebt voor een perfect dagje strand.


Schrijf Je Nu In voor Een Weekend vol Strandplezier in Wijk aan Zee!


Mis deze kans niet om deel te nemen aan ons beachsportevenement in het prachtige Wijk aan Zee. Schrijf je nu in en maak je klaar voor een weekend of misschien wel twee weekenden vol zon, zee en sport op een van de mooiste stranden van Nederland!

4 views0 comments

Commentaires


bottom of page