top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Voorbereidingen op Summer BeachLife te Ameland

Updated: Jun 27

Na een reis van vijf uur vanuit Den Haag, arriveerden we woensdag op het prachtige, zonovergoten Ameland. De reis was lang, maar de beloning bij aankomst maakte het meer dan de moeite waard. Ameland verwelkomde ons met helderblauwe luchten en een warme zon, een perfecte start voor de voorbereidingen van ons evenement.


Na het uitpakken en inchecken was het tijd voor een welverdiende lunch bij The Sunset. De locatie bood niet alleen heerlijk eten, maar ook een adembenemend uitzicht over de Noordzee. Een korte pauze om op te laden voordat het echte werk begon.


Foto: Milene van Arendonk


De middag stond in het teken van het opbouwen van de centre court velden. Ondanks de warmte zorgde een verfrissend briesje voor wat verkoeling. Stap voor stap begonnen we met het uitmeten van de velden, gevolgd door het neerzetten van de boarding en de containers. Deze containers zullen zaterdag en zondag dienst doen als shop en wedstrijdleiding.


Als je zaterdag of zondag op een van de velden staat, bedenk dan dat er veel werk is verricht om alles op tijd klaar te krijgen. Een groot applaus is op zijn plaats voor de op- en afbouw crew, de wedstrijdleiding, de shopcrew en iedereen die heeft meegeholpen om dit evenement tot een succes te maken.Foto's: Milene van Arendonk


En dit jaar ben ik als extra teamlid lekker vroeg meegegaan. Zo kan ik de opbouw vastleggen, evenals de schoonheid die Ameland te bieden heeft. En natuurlijk ben ik er ook zaterdag en zondag om de wedstrijden te fotograferen. De camera maakte al overuren op deze eerste dag, zodat geen enkel moment verloren zou gaan. Volg ons vooral op Instagram voor alle live updates!


En mocht je mij aanstaande zaterdag en/of zondag met mijn camera zien lopen, aarzel dan niet om me aan te tikken voor een teamfoto. De meest creatieve, leuke en verrassende foto wint een toffe prijs! Elke week wordt er op zaterdag een winnaar bekendgemaakt, dus laat me je mooiste moves zien!


We kijken ernaar uit om er samen een geweldig evenement van te maken. Tot snel!

60 views0 comments

Comments


bottom of page