top of page
edje8744_cr-logo-kopie.jpg

EEN KNUSSE TOPLOCATIE

HUIZEN 

10 & 11  juni 2023

Het 3e weekend van deze beachzomer bouwen we de beachvolleyball en beachtennis velden op in Huizen. Een knusse locatie waar we maximaal 20 velden kunnen opbouwen. Aan het Gooimeer liggen de beachvelden direct aan de nieuwe boulevard van de Zomerkade. Speel jij mee op deze locatie? Zorg ervoor dat je op tijd bent aangemeld want vol = echt vol. 

Toernooien Huizen

TOERNOOIEN IN HUIZEN 10 & 11 JUNI 2023

GOOD TO KNOW - HUIZEN

De locatie in Huizen heeft lange tijd geleden op de Beachvolley kalender gestaan. Door de knusse setting lijkt het strand al  snel vol te staan met beachvelden. De Boulevard is in 2022 volledig opgeknapt. Hierdoor is helaas wel minder strand aanwezig, maar  kan het publiek vanaf de boulevard of nieuwe betonpad naar het beachspektakel kijken. Als je een lang weekend in Huizen wil blijven is wellicht een lang weekend Landal - Gooise Heide een leuke en vooral gezellige optie. Huur een fiets en je fietst in 15 minuten naar de Zomerkade in Huizen. Aan de boulevard liggen voldoende kleinschalige restaurantjes en de kans dat we nog wat extra's doen op deze locatie is zeker aanwezig. 

edje8720-logo-kopie.jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

VRIJDAGAVOND: 

STRATEN BEACHVOLLEYBALLTOERNOOI

4 x 4 MIXED

(2 dames - 2 heren in het veld)

Huizen2020 (7).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Aan het Gooimeer liggen de velden naast een ondiepe waterkom waar tevens een nieuwe duiksteiger is gebouwd in 2022. Een prima locatie om de kids mee te nemen, die kunnen zich gegarandeerd een dag vermaken. 

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € 25,00

ONZE LOKALE PARTNERS

bottom of page