top of page
odd-fellow-y9gB3DU5ODA-unsplash.jpg

Den Helder: Een Weekend vol Strandplezier

Welkom in Den Helder, waar het weekend van 6 en 7 juli 2024 bruist van energie en plezier! Samen met lokale partners en de gemeente Den Helder nodigen we je uit voor een onvergetelijk verblijf in de Kop van Noord-Holland.


De velden voor het beachvolleybal- en beachtennistoernooi worden opgebouwd ter hoogte van BeachClub Citadel, dichtbij het centrum van Den Helder en met overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Een lang en gezellig weekend met familie, collega's of vrienden staat voor de deur, en Den Helder heeft voor ieder wat wils.


Strandplezier in Den Helder

Den Helder, hoewel voor sommigen ver weg, straalt een warme uitnodiging uit zodra je langs de prachtige kustdorpen van Noord-Holland rijdt. De duinen, de knusse dorpjes met campings, guest houses en charmante hotelletjes, alles wijst erop dat hier een gezellig weekend in het verschiet ligt.


De gastvrije gemeente Den Helder staat bekend om haar sportieve karakter, en tijdens het weekend van 6 en 7 juli is er genoeg te beleven, vooral rondom Willemsoord, het herontwikkelde nautische hart van Den Helder. Breng de hele familie mee en geniet van een weekend vol beachsporten.


Weekend van 6 & 7 juli: Sportieve Actie in Den Helder


Langs de uitgestrekte kustlijn van Den Helder wachten tal van sportieve en feestelijke activiteiten. Op het strand kun je meedoen aan beachvolleybal in verschillende formaten, van 2x2 en 3x3 tot de nationale competitie met teams van de 1e tot en met de 3e divisie. Voor wie liever ontspant, zijn er recreatieve 2x2-wedstrijden beachtennis.


Maar het strand biedt meer dan alleen sport. Den Helder bruist dit weekend van festiviteiten, van de bruisende Kermis tot de traditionele Jutterhavendagen en het Houten Boten Festival. Voor ieder wat wils, en wie weet welke verrassingen de Koninklijke Marine nog in petto heeft!


Praktische Informatie


Locatie: Strandslag Duinoord is de best geoutilleerde strandopgang van Den Helder, met ruime parkeergelegenheid in de omgeving, een eigen Beachclub de Citadel en een bewaakte strandpost tijdens het zomerseizoen. In de directe omgeving zijn veel natuurgebieden te vinden, zoals “de Donkere Duinen” en “Mariëndal”.


Food & Beverage: Neem plaats bij BeachClub Citadel voor een hapje en drankje direct aan het centercourt. Hoewel we een beperkt aanbod hebben, zorgen we ervoor dat je niets tekortkomt.


Overnachten: Kies uit diverse opties, van tenten tot campers en luxe B&B's of hotels in de omgeving, zoals Hoeve Ons Lust, Duinzoomhoeve en Bosduinstrand.


Omvang Evenement: Het eerste jaar in Den Helder streven we naar 30 tot 40 velden, met de ambitie om beachsporten in Noord-Holland te laten groeien.


Strandkwaliteit: Het strand in Den Helder is langgerekt, schoon en van uitstekende kwaliteit, perfect voor een dag vol plezier.


Samenwerking Clubs: We werken samen met volleybalclub MBSOV, die in 2022 een prachtige eigen beachsportlocatie met 3 velden heeft gebouwd.


Dus pak je strandlaken en zonnebrand, en kom naar Den Helder voor een weekend vol sport, plezier en ontspanning aan zee! Aanmelden voor dit toffe weekend doe je hier!

7 views0 comments

Comments


bottom of page