top of page
HoekvanHolland (22).jpg

DEN HELDER

6 & 7 juli 2024

Den Helder belooft helemaal het einde te worden! 

Samen met lokale partners en de gemeente Den Helder maken we er in Den Helder een feestje van. Reis met ons mee voor een mooi en lang weekend in de Kop van Noord Holland. De velden worden opgebouwd ter hoogte van BeachClub Citadel. Hiermee liggen we dicht in de buurt van het centrum van Den Helder en kun je ook in de directe omgeving overnachten. Den Helder is perfect voor een lang gezellig weekend met je familie, collega's of vrienden. Er is altijd wat te doen.

ENJOY YOUR BEACH

TOERNOOIEN DEN HELDER

Toernooien Schevenigen 2
image.png

GOOD TO KNOW - DEN HELDER

Den Helder! Het klinkt voor velen een heel eind weg, maar zodra je langs de kustdorpen van Noord-Holland rijdt begint het al te kriebelen. De duinen, de kleine gezellige dorpjes met campings, guest houses en knusse hotelletjes. Je voelt aan alles dat het hier gezellig een gezellig weekend kan worden. De gemeente Den Helder is gastvrij en een echt sportieve gemeente. In het weekend van 6 en 7 juli is er ook genoeg te doen rondom Willemsoord, het volledig her-ontwikkeld nautisch gedeelte van Den Helder. Neem de hele familie, waarbij ieder zijn eigen gang kan en jezelf lekker gaat beachen. 

In het weekend staan er verschillende festiviteiten in Den Helder gepland. De Kermis, de Jutterhavendagen en het Houten Boten Festival en de festiviteiten op het strand. Waarschijnlijk heeft de Koninklijke marine ook nog een paar mooie acties in petto. Een ding is zeker, Den Helder is een reisje waard in 2024. 

Palm Beach Life-Vrouwenpolder-10-01-023.jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Beleef dit weekend in DenHelder. 

Verdiep je eens in de mogelijkheden voor beachtennis! Een perfecte sport naast beachvolleyball. 

Palm Beach Life-Hoek van Holland-10-01-031.jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Heb jij al een Summer BeachLife eventsweater waar je warm van wordt? 

Zo nee? 

Bestel hem NU online en wij nemen de sweater mee naar locatie.

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € 45,00

bottom of page