top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Kom naar de Allereerste Editie van het Summer BeachLife Circuit in Den Helder!

Op 6 en 7 juli gaat het gebeuren: de allereerste editie van het Summer BeachLife Circuit in Den Helder! Deze gloednieuwe locatie belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle beachsportliefhebbers. Of je nu die felbegeerde prijs wilt winnen of gewoon op zoek bent naar een leuk weekend aan het strand, Den Helder is de place to be.


Waarom Den Helder?


Den Helder, gelegen aan de prachtige Noordzeekust, biedt de perfecte setting voor een weekend vol beachvolleybal en beachtennis. De velden worden opgebouwd bij BeachClub Citadel, op een steenworp afstand van het centrum. Dit betekent dat je na een dag vol sport en plezier kunt genieten van de gezellige sfeer in de stad. Overnacht in een van de knusse hotelletjes, guest houses, of campings in de omgeving en maak er een compleet weekend van!


Wat Kun Je Verwachten?


Het Summer BeachLife Circuit in Den Helder staat garant voor een weekend vol actie, ontspanning en gezelligheid. Naast beachvolleybal en beachtennis zijn er tal van activiteiten gepland die zowel jullie als jullie supporters zullen vermaken.


Welke niveaus gaan er gespeeld worden?

Beachvolleybal:

- 2x2 Competities: Heren, Dames en Mixed (Hoog, Midden en Laag niveau)

- 3x3 Competities: Heren, Dames en Mixed (Recreatie)

- Nationale Beach Competitie: Heren (2e & 3e divisie) en Dames (1e & 3e divisie)


Beachtennis:

- 2x2 Recreatie: Heren, Dames en Mixed


Den Helder: Meer dan Alleen Sport


Den Helder is niet alleen de thuisbasis van ons beachsporttoernooi, maar ook een stad vol verrassingen. Tijdens het weekend van 6 en 7 juli vinden er diverse festiviteiten plaats, zoals de Kermis, de Jutterhavendagen, en het Houten Boten Festival. Ook de Koninklijke Marine heeft een aantal spectaculaire acties in petto. Er is altijd iets te doen in deze gastvrije en sportieve gemeente!


Waarom Meedoen?


Het Summer BeachLife Circuit biedt een unieke kans om deel te nemen aan een spannend toernooi op een prachtige locatie. Hier zijn een paar redenen waarom je dit evenement niet wilt missen:


- Sportieve Uitdaging: Daag jezelf uit en meet je krachten met andere teams.

- Gezelligheid: Geniet van de ontspannen sfeer, maak nieuwe vrienden en beleef een geweldige tijd.

- Prachtige Locatie: Den Helder biedt een perfect decor met zijn mooie stranden en bruisende centrum.

- Activiteiten voor Iedereen: Naast de sportieve wedstrijden zijn er tal van andere activiteiten om van te genieten.


Schrijf Je Nu In!


Wil je deel uitmaken van deze historische eerste editie in Den Helder? Wacht dan niet langer en schrijf je in via deze link. Wees er snel bij, want vol is vol!


Tot ziens op 6 en 7 juli in Den Helder!


Extra Weetjes over Den Helder


- Maritiem Erfgoed: Den Helder is de thuisbasis van de Nederlandse Koninklijke Marine en heeft een rijke maritieme geschiedenis.

- Natuur: Geniet van de prachtige duinen, stranden en natuurreservaten in en rondom Den Helder.

- Willemsoord: Bezoek dit historische, volledig herontwikkelde nautische gebied met musea, restaurants en uitgaansgelegenheden.


Zorg dat je erbij bent en ervaar zelf waarom Den Helder de perfecte locatie is voor een beachvolleybal- en beachtennisweekend!

13 views0 comments

Comments


bottom of page