top of page
odd-fellow-y9gB3DU5ODA-unsplash.jpg

Beleef een Zinderend Weekend vol Beachsporten in Huizen met het Summer BeachLife Circuit

Sta op het punt om de zomer in te luiden met een knal? Markeer dan 15 & 16 juni in je agenda, want dat is wanneer het allereerste weekend van het Summer BeachLife Circuit van start gaat in het pittoreske Huizen. Met de Zomerkade als achtergrond en het Gooimeer als decor, belooft dit weekend een waar paradijs te worden voor liefhebbers van strandsporten.


Op 15 en 16 juni wordt Huizen omgetoverd tot een bruisend beachsportevenement, waarbij de stranden langs de Zomerkade het toneel zullen zijn van diverse beachsporten. Van beachvolleybal tot beachkorfbal, van footvolley tot beachtennis, er is voor elk wat wils. Verzamel je vrienden, familie of teamgenoten en dompel je onder in een weekend vol zon, water en sportief plezier.Beachvolleybal in Huizen 2023


Maar dat is nog niet alles! Het tweede weekend, op 22 en 23 juni, staat volledig in het teken van beachvolleybal. Verwacht hoogstaande wedstrijden en een intense sfeer terwijl teams van over het hele land samenkomen voor de Nationale Beachvolleybal Competitie. Met adembenemende actie op het zand en de spectaculaire omgeving van Huizen als achtergrond, is dit een evenement dat je niet wilt missen.


Of je nu een doorgewinterde beachvolleyballer bent of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit aan het strand, het Summer BeachLife Circuit in Huizen biedt voor ieder wat wils. Doe mee aan de wedstrijden, moedig de teams aan vanaf de zijlijn, of geniet gewoon van de ontspannen sfeer en de mooie omgeving.


Mis deze kans niet om de zomer in stijl te beginnen en schrijf je vandaag nog in voor het Summer BeachLife Circuit in Huizen. Klik hier voor meer informatie en hier om je in te schrijven voor een weekend vol strandplezier en sportieve hoogtepunten aan het Gooimeer.


Tot ziens op het strand!

8 views0 comments

Comments


bottom of page