top of page
SBLHuizen2023-Vitoria (13)_edited.jpg

EEN KNUSSE TOPLOCATIE

HUIZEN  2 - Beachvolleyball

22 & 23 juni 2024

In 2024 keren we wederom terug naar Huizen. Een knusse locatie in het midden van Nederland waar we maximaal 20 velden kunnen opbouwen. Aan het Gooimeer liggen de beachvelden direct aan de nieuwe boulevard van de Zomerkade. Speel jij mee op deze locatie? Zorg ervoor dat je op tijd bent aangemeld want vol = echt vol. Bekijk de mogelijkheden in de verschillende weekenden!

Toernooien Huizen

TOERNOOIEN HUIZEN 2 - 22 & 23 JUNI 2023

GOOD TO KNOW - HUIZEN

Door de knusse setting lijkt het strand al  snel vol te staan met beachvelden. De Boulevard is in 2022 volledig gerenoveerd. Hierdoor is helaas wel minder strand aanwezig, maar  kan het publiek vanaf de boulevard en het betonpad naar het beachspektakel kijken. Als je een lang weekend in Huizen wil blijven is een lang weekend Landal - Gooise Heide een leuke en vooral gezellige optie. Huur een fiets en je fietst in 15 minuten naar de Zomerkade in Huizen. Aan de boulevard liggen voldoende kleinschalige restaurantjes en de kans dat we nog wat extra's doen op deze locatie is zeker aanwezig. 

IMG_0216-1920w.webp
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Zaterdag 22 Juni 

5 JAAR - LUSTRUM

 Kleine Huizer Roei Vereniging

  • Pilot Gig Relay Estafette 

  • Drop The Pilot Sprint Race 

Zomerkade Huizen

Huizen2020 (7).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Aan het Gooimeer liggen de velden naast een ondiepe waterkom waar tevens een nieuwe duiksteiger is gebouwd in 2022. Een prima locatie om de kids mee te nemen, die kunnen zich gegarandeerd een dag vermaken. 

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € XX.XX

ONZE LOKALE PARTNERS

bottom of page