top of page
edje8744_cr-logo-kopie.jpg

EEN KNUSSE TOPLOCATIE

HUIZEN  1

15  t/m 23 JUNI 2024

In 2024 keren we wederom terug naar Huizen. Ditmaal 2 weekenden achter elkaar, maar met een gevarieerd beachsport aanbod. Een knusse locatie in het midden van Nederland waar we maximaal 20 velden kunnen opbouwen. Aan het Gooimeer liggen de beachvelden direct aan de nieuwe boulevard van de Zomerkade. Speel jij mee op deze locatie? Zorg ervoor dat je op tijd bent aangemeld want vol = echt vol. Dit weekend is een mix van beachsport activiteiten. 

Direct na het weekend is het strand beschikbaar voor scholen en andere beachsport liefhebbers. Bekijk het gehele programma HIER. 

Toernooien Huizen

TOERNOOIEN IN HUIZEN 15 & 16 JUNI 2024

CLINCS & TOERNOOIEN 17 T/M 21 JUNI

GOOD TO KNOW - HUIZEN

Door de knusse setting lijkt het strand al  snel vol te staan met beachvelden. De Boulevard is in 2022 volledig gerenoveerd. Hierdoor is helaas wel minder strand aanwezig, maar  kan het publiek vanaf de boulevard en het betonpad naar het beachspektakel kijken. Als je een lang weekend in Huizen wil blijven is een lang weekend Landal - Gooise Heide een leuke en vooral gezellige optie. Huur een fiets en je fietst in 15 minuten naar de Zomerkade in Huizen. Aan de boulevard liggen voldoende kleinschalige restaurantjes en de kans dat we nog wat extra's doen op deze locatie is zeker aanwezig. 

edje8720-logo-kopie.jpg
EXTRA WEEK INFORMATIE

VRIJDAGAVOND 21 JUNI 

HUIZER

"FAMILY & FRIENDS"  

BEACHVOLLEYBALLTOERNOOI

4 x 4 MIXED

(minimaal 1 dame in het veld)

 

Verzamel je beste vrienden, collega’s of buren!

Bedenk een toffe teamnaam, bedenk een passende outfit en schrijf je vandaag nog in.

Maximaal 2 wisselspelers per team. Minimaal 1 dame in je team.

 

18.00 – 22.00 uur

€ 5,00 per persoon | € 20,00 per team

 

Materialen aanwezig: Leeftijd vanaf 14 jaar.

Huizen2020 (7).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Aan het Gooimeer liggen de velden naast een ondiepe waterkom waar tevens een nieuwe duiksteiger is gebouwd in 2022. Een prima locatie om de kids mee te nemen, die kunnen zich gegarandeerd een dag vermaken. 

ONZE LOKALE PARTNERS

bottom of page