top of page
Summer Beachsport Festival Liggend-3.png

Zonnige Start van Summer BeachLife en Vooruitzichten voor Ameland

We zijn twee fantastische weekenden vol plezier begonnen in Huizen. Na een wat wisselvallige start hebben we afgelopen weekend eindelijk genoten van zomerse temperaturen die perfect waren voor alle geplande activiteiten.


Terugblik op Huizen


De eerste twee weekenden in Huizen waren een groot succes! Het strand was gevuld met enthousiaste deelnemers die genoten van diverse activiteiten zoals beachvolleybal en beachtennis. Het hoogtepunt was zonder twijfel het prachtige weer van afgelopen weekend. De zon scheen volop en creëerde de perfecte zomerse sfeer waar we allemaal op hadden gehoopt. Dankzij jullie positieve energie en deelname werd het een onvergetelijke ervaring!


Op naar Ameland


Het feest is echter nog lang niet voorbij. Aankomend weekend verhuizen we naar het prachtige Ameland, waar ons weer een fantastisch programma te wachten staat. Van beachsporten op het heerlijke strand tot alles eruit dansen op een van onze feesten bij The Sunset, Ameland belooft een weekend vol plezier en avontuur te worden.


En na Ameland gaan we gewoon verder... Wat staat er op de planning?


Wij kijken er ontzettend naar uit om dit weekend samen met jullie door te brengen op Ameland. Vergeet niet je zonnebrand en goede humeur mee te nemen!


Blijf onze blog en social media kanalen in de gaten houden voor de laatste updates en foto’s van Summer BeachLife. Samen maken we er een onvergetelijke zomer van!

27 views0 comments

Comments


bottom of page