top of page
sunsea bovenaanzicht.jpg

WE JUST LOVE IT!

Wijk aan Zee 

15 & 16  juli 2023

We are back! In Wijk aan Zee. Het was 2007 dat wij als Circuit voor het laatst in Wijk aan Zee waren. En dat was altijd een feestje! 

Wijk aan Zee is misschien wel het best bewaarde geheim aan de Noordzee kust. Met het breedste zandstrand van Nederland is het de perfecte plek voor een beachsportdag of wekeend aan zee.

Voor de nieuwe locatie BeachClub SunSea ligt een enorm strand. 

Logo JPEG.jpg

TOERNOOIEN IN WIJK AAN ZEE 1

Toernooien Wijk aan Zee 1

GOOD TO KNOW - WIJK AAN ZEE 1

We gaan terug naar 2007 als we enige historie van Wijk aan Zee en het Beachvolleyball Circuit willen hebben. Er is veel veranderd in die tijd, maar de grote grasweide, de parkeerplaats boven bij het hotel, de strandpaviljoens, het mooie strand. Het is er nog allemaal. Wijk aan Zee ligt redelijk centraal en is goed aan te rijden vanuit de regio Amsterdam. Dit weekend werken we nauw samen met BeachClub SunSea. De nieuwe eigenaren hebben ontzettend veel zin in dit weekend en staan dan ook open om jullie met open armen te ontvangen. Het paviljoen ligt bij de centrale strandopgang en dan 300 meter naar links. De ruimte voor en naast het pavilljoen is enorm, dus wij bekijken graag hoe we hier beachsportend Nederland naartoe kunnen krijgen. Niet voor 1 weekend, nee, voor 2 weekenden op rij slaan we hier ons beachkamp op.  

HoekvanHolland (13).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

We vertellen je binnenkort meer over het paviljoen! 

HoekvanHolland (31).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

We staan een hele week in Wijk aan Zee, dus mogelijkheden genoeg voor meer leuke activiteiten deze week. 

Zien we jou ook? 

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € 25,00

bottom of page