top of page
sunsea bovenaanzicht.jpg

HOTSPOT AAN NOORDZEE

Wijk aan Zee 

20 & 21  juli 2024

We are back! In Wijk aan Zee. Het 2e weekend van Wijk aan Zee brengt ons net als afgelopen weekend veel beachvolleyball en beachtennis. Omdat we de hele week hiervoor al blijven staan, kun je op de weekdagen nog extra aanbod verwachten... Of heb jij een leuk bedrijfsfeestje te vieren dat hier mooi past?  

Logo JPEG.jpg

TOERNOOIEN IN WIJK AAN ZEE 2

Toernooien Wijk aan Zee 1
Toernooien Wik aan Zee 2

GOOD TO KNOW - WIJK AAN ZEE 2

In 2024 gaan we weer een super tof weekend maken in Wijk aan Zee. Het altijd herkenbare Wijk aan Zee heeft bij aankomst een grote grasweide waar bij drukte ook geparkeerd kan worden. Daarnaast is er een grote gratis parkeerplaats boven bij het hotel. Wijk aan Zee ligt redelijk centraal en is goed aan te rijden vanuit de regio Amsterdam. Dit weekend werken we nauw samen met BeachClub SunSea. Het sportieve paviljoen heeft ontzettend veel zin in dit weekend en ze staan dan ook open om jullie met open armen te ontvangen. Het paviljoen ligt bij de centrale strandopgang en dan 300 meter naar links. De ruimte voor en naast het paviljoen is enorm, dus wij bekijken graag hoe we beachsportend Nederland hier weer naartoe kunnen krijgen. Niet voor 1 weekend, maar liefst 2 weekenden op rij slaan we ons beachkamp op. Ben jij erbij? Wil jij op de weekdagen zelf op deze locatie trainen? Laat het ons gerust weten.   

HoekvanHolland (27).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

We vertellen je binnenkort meer over het paviljoen! 

Ameland 30 juni - 63.JPG
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Dit is het eerste weekend van de zomervakantie voor het deel midden van Nederland.


Ontwijk zwarte zaterdag en kom met je kinderen naar het strand. We hebben genoeg leuke side event zoals spikebal, jam can en nog veel meer waar je kinderen aan deel kunnen nemen.

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € 49,95

bottom of page