top of page
Scheveningen (3).jpg
Scheveningen (2).jpg

Frank van Overeem Memorial
NK Senioren
NK Amateurs

SCHEVENINGEN 3

29 & 30 Juli

Het laatste weekend van juli wordt weer een gecombineerd beachsport spektakel. Summer BeachLife organiseert dit weekend de 'Frank van Overeem' Memorial. De grondlegger van het evenement wordt herdacht tijdend dit exclusieve NK weekend, waarbij we geld inzamelen voor de ziekte "ALS" en jij ook nog eens een korting krijgt van maar liefst € 10,00! Deze korting ontvang je achteraf retour. We maken er wel een feestje van want het is per slot van rekening ook nog eens het NK senioren weekend met de top van Nederland op de velden. Dat is nog niet alles!! 

 

Zaterdag 29 juli is omgedoopt tot NK AMATEURS - SUMMER BEACHLIFE! Word jij Nederlands Kampioen 2x2 of 4x4 Hoog - Midden of Laag?  

Anchor 1

TOERNOOIEN SCHEVENINGEN 3 - NK WEEKEND

Toernooien Schevenigen 3

GOOD TO KNOW - SCHEVENINGEN 3

Scheveningen 3 staat in het teken van de combinatie tussen recreatie sport en topsport. Terwijl op de topsportvelden in- en om het Beachstadium in Scheveningen wordt gespeeld voor de titel Nederlands Kampioen zijn de recreanten aan het kijken of spelen zij zelf hun wedstrijden op zaterdag voor het NK AMATEURS (Summer BeachLife deelnemers only) op de vele beachvolleyballvelden. Het NK weekend is de jaarlijkse Reunie voor veel beachsporters. Daarnaast is het een weekend ter nagedachtenis is Frank van Overeem, de grondlegger van het inmiddels 32 jaar oude beachcircuit. We staan middels de 'Frank van Overeem - Memorial" stil bij de ziekte "ALS". Toch wordt dit weekend een groot beachsportfeest. Naast Beachvolleyball is er dit weekend tevens nog een Ranglijst & Recreatie beachtennis toernooi.    

21167296_1805341376162170_114620190497515686_o.jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE
NK amateurs.jpg
Ook Nederlands Kampioen worden?

Dit jaar is er ook een mooie titel te winnen voor de amateursporters:

 

het Nederlands Kampioenschap Amateurs op 29 juli op het strand van Scheveningen.

Speel

2x2 Hoog - Midden of Laag 

of 

4x4 Dames - Heren - Mixed 

en wordt kampioen!

bottom of page