top of page
Lemmer (16).jpg

De baai van Lemmer Beach

Lemmer

17 & 18  juni 2023

Het 4e weekend van strijken we neer in de mooie baai van het Lemster strand. Deze locatie is uniek aan Ijsselmeer en biedt met 3 hectare strand voldoende ruimte voor een geweldig beachsport weekend in het Noorden van het land. Met op de achtergrond BeachClub Lemmer kun je hier een prima weekend verblijven. Op deze locatie is het gratis parkeren, dus een ritje kan er wel vanaf.

Toernooien Lemmer

TOERNOOIEN IN LEMMER

GOOD TO KNOW - LEMMER

De locatie Lemmer stond van 2012 t/m 2019 standaard in het Beachvolleyball programma en heeft ieder jaar een respectabel aantal inschrijven van ongeveer 300 teams gehad. Dat willen we na de Corona jaren uiteraard graag weer halen! De locatie is prachtig gelegen aan het water van het IJsselmeer. Met diverse speeltuintjes kun je op deze locatie ook prima je kinderen meenemen. Danwel om in de speeltuin te droppen, danwel om met jou te spelen. Beachtennis is volledig nieuw op de deze locatie, maar een mooie toevoeging. Summer BeachLife draait hier volledig de eigen horeca, maar voor een goede hap kun je terecht bij BeachClub Lemmer. Zien we jouw met je voeten in het zand dit weekend? 

Lemmer (20).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Lemmer ligt net over de grens van Flevoland, in de provincie Friesland. Met iets meer dan 10.000 inwoners is Lemmer een kleine badplaats met relatief veel toerisme. Lemmer heeft dan ook allerlei leuke bezienswaardigheden. Dus als je vrienden of familie niet wil beachen, neem je ze mee voor wat sightseeing.  

Lemmer (8).jpg
EXTRA WEEKEND INFORMATIE

Meer informatie en highlights volgen snel! 

PRE - ORDER YOUR SUMMER BEACHLIFE  SWEATER

NU SLECHTS € 25,00

bottom of page